Reference

  • positive review  Děkujeme Hanzovi za skvělé zachycení našeho svatebního dne. Za jeho aktivní přístup, bezproblémovou domluvu a ochotu. Vznikly parádní fotky i nás, co se neradi fotíme - smekám:)) rozhodně doporučujeme!

    Veronika Vodičková Avatar Veronika Vodičková
    13/01/2019

    positive review  Honzu jsme našli díky jeho předchozím fotkám ze zámku Úsobí. Cca 2 měsíce před svatbou jsem se sešli, abychom si ujasnili, co očekáváme a shodli jsme se na heslu „hlavně v pohodě“ 🙂 V den D přijel Honza včas, na místě se pohyboval přirozeně a výborně zapadl mezi svatebčany. Samotné fotky jsou perfektní, Honzovi se parádně podařilo zachytit atmosféru a je neuvěřitelné, jak dobře na nich vše vypadá 🙂 Rozhodně doporučujeme!

    Michaela Čížková Avatar Michaela Čížková
    01/10/2018

    5 star review  I já bych chtěla Honzovi moc poděkovat za nádherné fotky z našeho svatebního dne. S manželem jsme se shodli, že nechceme mnoho načinčaných strojených fotek ale hlavně momentky a vystižení atmosféry našeho velkého dne,a to Honza zvládl prostě na jedničku! Po překvapivě rychlé době zpracování poslal soubor fotek, které přesně a pravdivě vystihly pohodovou atmosféru naší svatby, moc si toho cením! Po tom co jsem je naaranžovala do fotoknížky bylo ještě patrnější, jak jsou ostré a kvalitní ačkoli nějaké jsem zvětšila až na 2A4, knížka vyšla nádherně!:-) Samozřejmě jsme si nechali udělat i pár těch "strojených", i ty vyšly moc pěkně. Navíc ač jsme Honzu viděli oba poprvé, přišlo mi jak bychom tam měli blízkého kamaráda:-) Měl netradiční nápad na společnou fotku, (nikde jinde jsem to neviděla tak raději nechci prozrazovat jeho know-how), kterou nám všichni chválí:-) Za nás veliká spokojenost!

    Vendula Poledňáková Avatar Vendula Poledňáková
    09/05/2017

    5 star review  Hanz je můj dlouhodobý kamarád a jeho práci už znám z dřívějška, takže jsem výběrem svatebního fotografa nijak neváhala a rozhodně nelituji. Fotky jsou krásné a ostré. Honza je ochotný vyfotit jakoukoliv blbost si vymyslíte. S námi lezl do potoka, sbíral borůvky atd... Klasické fotky pro babičky ale taky umí 🙂 Nejen kamarádi, kteří ho také znají, byli nadšení jeho přístupem a ochotou. Pokud se vám tedy tvorba, kterou tady na stránkách vidíte, libí, rozhodně není o čem přemýšlet. Díky, Hanzi

    Jitka Majdič Avatar Jitka Majdič
    30/01/2018

    5 star review  Původně jsem na svatbě žádného fotografa nechtěl v obavě, že by šlo o takovou tu svatební klasiku - zamilované pohledy, strojené pózy, apod. Nakonec jsem byl rád, že jsme si vybrali Honzu Kyncla. Aniž bychom mu dali přesnější zadání, přicházel s neotřelými nápady a zaměřoval se na zachycení momentů, které mě ještě dnes rozesmějí nebo pobaví. Díky Honzo!

    Lukáš Svoboda Avatar Lukáš Svoboda
    15/05/2017
  • positive review  S Honzou se známe již nějaký čas a jeho fotografie se nám vždy moc líbily, takže volba pro náš svatební den byla jasná a rozhodně ho můžeme jen doporučit 🙂 Díky Honzovým fotografiím máme úžasnou vzpomínku na náš den, který sice strašně utekl, ale díky tomu že Honza zachytil všechny důležité okamžiky a momenty, můžeme vzpomínat na to, co se vlastně všechno událo a člověk má při prohlížení fotografií pocit, jakoby celý den prožíval znovu. 🙂

    Simona Kernerová Avatar Simona Kernerová
    09/01/2019

    positive review  Pan fotograf se skvělým smyslem pro detail. Zbystřené oko na překrásné momentky a okamžiky. Člověk ,jenž je hoden oslovení Fotograf. Spokojenost ,profesionalita, otevřenost. Budete spokojeni 🙂 , ba co víc než to.!

    Jířa Strnad Doby Avatar Jířa Strnad Doby
    01/04/2019

    positive review  Focení naší svatby bylo díky Hanzovi jedna velká POHODA 🙂 Z fotek přímo sálá radost a uvolněná atmosféra. Domluva s fotografem byla super, skvělý přístup (ani jsme o něm během obřadu nevěděli 🙃), párové focení při západu slunce bylo top 🔅 Fotky jsou profesionální a jsme s nimi nadmíru spokojení. Moc děkujeme, že jsi náš den D tak hezky zachytil! 💍😍

    Nela Pavlíková Avatar Nela Pavlíková
    29/11/2018

    5 star review  Honzu jakožto svatebního fotografa můžu vřele doporučit. Nejvíc se mi líbí jeho schopnost nenápadně pozorovat svatební hosty a zachytit je v situacích, které jsou pro ně výstižné - přestože je vidí poprvé v životě. Kromě fotek nevěsty se ženichem tak vznikne i krásná památka na to, kdo s vámi váš den prožil. Navíc si umí výborně hrát se světlem, čímž slavnostní atmosféru ještě umocní.

    Gabriela Gaudlova Avatar Gabriela Gaudlova
    09/05/2017

    5 star review  Honza je ve svém oboru velký profesionál ale zároveň také neuvěřitelně pozitivně nabitý člověk, se kterým byla velká radost strávit náš den D. Na naší svatbě jsme tak měli pocit, jakoby s námi bylo o jednoho kamaráda navíc, ačkoli jsme se pred samotným svatebním dnem nikdy neviděli. S výslednýma fotkama jsme neskutečně spokojeni. Proto ještě jednou- děkujeme, že jsi byl součástí našeho velkého dne. Anička a Tomáš

    Anna Mastikova Avatar Anna Mastikova
    19/05/2018
  • 5 star review  Honzu mi na náš den D doporučilo několik kamarádů jako skvělého fotografa. Věděli proč 🙂 Honza je pohodový, neformální a zároveň naprostý profík, který z nás vymáčkl to nejlepší. Srší nápady, umí si všechno kolem zorganizovat, ale zároveň skvěle zapadne do dění, že lidé ani nevmínají, že je někdo fotí. A výsledek stojí za to! Honzovi se podařilo zachytit emoce a detaily, které běžným očím unikají. Díky za úžasnou práci!

    Barbora Pavlousková Avatar Barbora Pavlousková
    03/06/2017

    5 star review  Fotky na této stránce už obdivuji dlouho, takže když jsme začali plánovat svatbu, volba fotografa byla jasná věc. I přes má vysoká očekávání jsem nebyla zklamána. Momentky dokonale vystihují pohodovou atmosféru celého dne, navíc jsem byla jsem moc mile překvapena i naprosto originálními nápady fotografa a jeho hrou se zajímavým osvětlením. Rozhodně to nebyly žádné strojené fotky co má řada svateb jako přes kopírák. Ve výběru fotek mi vůbec nic nechybělo. Navíc oceňuji i pohodový přístup fotografa a jeho samostatnost, díky čemuž jsem si mohla svůj den už jenom užívat. Jedním slovem - doporučuji! 🙂

    Radka Scheirichova Avatar Radka Scheirichova
    31/01/2018

    5 star review  Když jsem hledal svatebního fotografa, tak jsem sháněl někoho, kdo nám udělá výborné fotky. A vzhledem k tomu, že se s Honzou pár let znám, tak jsem věděl, že on to umí. A opět nás přesvědčil, že za dobrý peníz se dá zahrát luxusní muzika. A i když si vedro vybralo svojí daň, tak můžeme my i všechny babičky a dědečky při pohledu na jeho fotky vzpomínat. Když se mě někdo zeptá na fotografa, tak vím, koho jim doporučit. Díky Hanzi 😉

    Vojta Urbánek Avatar Vojta Urbánek
    10/02/2018

    5 star review  dekujeme za paradni miminkovske fotky! byli jsme mile prekvapeni, co se da za takovou chvilku nafotit. Miminko bylo z Honzy nadsene 😉

    Beata Čiberová Avatar Beata Čiberová
    06/12/2017

    5 star review  Honza má nezaměnitelný rukopis a jemnocit pro zajímavou kompozici.

    Daniel Šťastný Avatar Daniel Šťastný
    31/07/2017
  • 5 star review  Super práce!

    Karel Vrba Avatar Karel Vrba
    01/06/2018

    5 star review  Děkujeme za nádherné fotky z naší svatby. Moc se nám líbí, jak jsi v nich dokázal zachytit atmosféru celého dne a s jakou nevtíravostí a originalitou jsi k focení přistupoval. Fotky jsou přesně takové jaké jsme si přáli a rádi se v budoucnu na Tebe opět obrátíme.

    Pavla Hánová Avatar Pavla Hánová
    16/05/2017

    5 star review  Jakého fotografa na svatbu? Jedině Honzu! 😉 Dokáže krásně zachytit jak dynamičnost situací, tak emoce. A o tom přece svatba je 🙂 Navíc s kamarádským a vynalézavým přístupem, který pak na fotkách zesílí jedinečnost každé svatby. Štěpán a Simča

    Simona Bořilová Avatar Simona Bořilová
    11/02/2018

    positive review  Vybrali jsme si Honzu na zaklade doporuceni Elisky na nasi podzimni cesko-vietnamskou svatbu pro 200lidi v zari v Ceskem svycarsku. Sesli jsme se osobne predtim, kde jsme si rikali nase predstavy. Libilo se nam: * rychla komunikace * ochota a vstricnost * byl s nami uz od 7 rana na ranni vietnamsky obrad az do pozdniho vecera na party * velmi kvalitni profi fotky * krasne fotky v prirode - na skalach, v lese * supr spoluprace s kameramanem Pepou

    Ymy Vu Cerna Avatar Ymy Vu Cerna
    08/01/2019

    5 star review  Výborně zachycené momenty z průběhu našeho svatebního dne. Přirozené fotky s citem pro detail. Dodáno seřazené a jen vybrané nejlepší fotky, které skvěle tvoří obrázek našeho dne. Absolutní spokojenost s přirozeným průběhem focení a se skvělým výsledkem. Díky Jára a Šárka

    Jaroslav Krajník Avatar Jaroslav Krajník
    02/06/2017